14 Januari, 2013

Aku, dia, kau dan mereka…

| No comment

cili 

Aku follow kau,

Kau follow dia,

Dia follow mereka,

Mereka follow aku,

 

Aku kenal dia,

Dia kenal kau,

Kau kenal mereka,

Mereka kenal aku…

 

Kau dengan dia,

Dia dengan mereka,

Mereka tugeder-geder…

Mereka dengan kau…

Aku sorang-sorang…

 

Aku suka kau,

Kau tak suka aku,

Kau suka dia,

Dia suka kau,

Kau pun suka mereka,

Mereka buat tak tahu,

Mereka suka dia,

Dia bukan kau,

Aku suka kau,

Kau tak suka aku,

Aku pasrah…

 

Kau sentap,

Aku sentap,

Dia sentap,

Mereka sentap…

Kita sentap…

 

Kau jumpa dia,

Dia jumpa kau,

Kau jumpa mereka,

Mereka jumpa dia,

Dia jumpa aku,

Aku jumpa mereka…

 

Aku buat-buat tak tahu,

Kau buat-buat tak tahu,

Dia pon buat-buat tak tahu,

Mereka buat-buat tahu…

Kita diamkan je…

 

Aku, kau, dia dan mereka sambung baca TL…

 

p/s : Everybody knows everyone nowadays… (^__^)

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog