13 Januari, 2013

2 minggu itu, rentetan @danielzhafran di KL…

| No comment

Time lepas karok, makan kat Pelita. 

Rasanya…

Dah dekat seminggu dah,

Si Daniel balik ke Kuching.

(dari tarikh aku post entry ni)

Dekat 2 minggu jugak la,

Dia bermastautin,

Kat rumah aku.

Ngabiskan cuti katanya…

 

So, sepanjang 2 minggu tu,

Ramai gak la dia jumpa,

Ngan bebudak twitter,

Tapi, dia banyak ngabiskan masa,

Ngan Achik, Pyda ngan Hafiz.

Ngan aku specially.

Karok memang tak hengat…

Sampai sakit-sakit tekak la…

 

Sempat jugak dia jumpa,

Dengan The Boris…

Group GC Whatsapp,

Yang aku cerita tempohari…

So, kira tak sesia la,

Dia datang KL…

 

Sempat bergambar lepas abes karok!

 

Tapi…

Dia banyak berjalan,

Time aku kerja…

One gotta work rite?

Hahahaha…

Jumpa ngan sapa tu?

Tak tahulah aku…

Mih mih mih!

 

With The Boris depan KLCC.

Daniel tak nak kalah, nak jugak tinggi katanya walaupun terpaksa menjengket!

3 Stooges!

 

But the most memorable,

Bila dapat kumpulkan ahli²,

The Boris…

Kira okay lettew,

At least Daniel dapat gak la,

Jumpa… (walaupun tak semua)

 

Aku ngan Achik! Pas karok, gi makan!

Si pembuli dan mangsa buli. 

Paling tak boleh blah,

Pyda slalu kena buli ngan Daniel,

Dari awal,

Sampailah dia nak balik,

Bukan setakat kat GC je,

Kat IRL pon kena gak…

Hahahaha…

Tapi, padan muka Pyda.

Kah kah kah…

*larik*

 

Pose apa ntah?

Habis handsome lettew!

Bestfriends...

Lompat la ko jang!

Kat situ ada tulis history pasal sekolah derang. Tapi tak nampak... Huhu!

Acah² comel! LOL 

At one time,

Aku, Daniel ngan Hafiz,

Gi Putrajaya,

Kengkonon nak bergambo la,

Terpaksalah aku,

Jadi photographer derang…

Bantai je lah…

Hahahaha…

Gosh! Missed that moment!

(^__^)

 

Tu je kot yang aku nak report!

Daniel pon dah balik Kuching,

Bebila ada masa nanti,

Datang la KL lagi,

Tak pun nanti Abang Ijann,

Gi Kuching sana…

Hehehe…

 

p/s : Sunyi je bilik bila Daniel dah balik… (-___-)

Tags : , , , , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog