21 Disember, 2013

Playstation 4 is in da house!

Playstation 4 is in da house!

Playstation 4 is in da house!

Salam…   So, 20.12.2013 pun sampai. Sebab ramai yang tunggu, tarikh ni. Sebab apa? Sebab tarikh tu adalah tarikh, pelancaran P...

12 Disember, 2013

Dress tips for grown man.

Dress tips for grown man.

Dress tips for grown man.

Hi guys…   I just read an article, that I think really interesting, to be shared here.   I might not be a style blogger, but I...

11 Disember, 2013

Baby baru?

Baby baru?

Baby baru?

Salam…   Another unboxing entry. Muehehehe… Sementara tengah panas ni. Bila dah sejuk nanti, tak best la pulak.   Sebelum tu...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog