12 Disember, 2012

Wordless Wednesday versi 121212

| 1 Comment

wordless

 

Salam…

Wordless la sangat… kan?

Padahal,

Menimbun words,

Bila dah buat entry,

LOL…

 

So,

121212…

Tak der apa pon sebenarnya,

Pada tarikh tu.

Tahun lepas pon,

111111…

Sama je.

Just tarikh tu cantik,

Tak lebih daripada tu.

Kecualilah pada mereka,

Yang lahir pada tarikh ni.

That means something…

Kan?

 

Hari ni,

Hari audit ke 3,

Daripada 4 hari.

Nak dapat sijil IMS compliance katanya.

Semua orang bertungkus lumus,

Nak menjayakan menda tu.

Siap menghafal semua polisi hospital.

Job flow bagai…

Penat weh!

Balik rumah pon nak kena hapal,

 

notes 

Nak kata geli hati tu,

Ada gak,

Bila bawak notes,

Takut tak leh jawab,

Bila auditor tanya.

Last-last,

Sebijik pon dia tak tanya…

Hahaha…

Dia banyak tanya pasal flow kerja je.

Nasib baik dalam tangan,

So goreng je la…

Bahaha…

 

Nasib baik department aku,

1st services yang di audit,

Tak banyak sangat pasal polisi,

Yang di tanya.

Sebab auditor tu tak taw sangat pasal IT,

Dia banyak tanya pasal proses kerja.

Fuh lega…

Notes memang dah prepare kat meja,

Last-last simpan.

Kat 2 jam gak la dia mengaudit.

So, terangkanlah,

Itu ini pasal flow/proses kerja aku…

Dia ngangguk je.

 

Lega…

 

Pas dia keluar je…

Lega nak mampos…

Macam dapat lepas kentut pas lama tahan.

Kah kah kah…

 

Haaaa… Kan?

Panjang pulak aku taip.

Wordless la sangat…

Ni dah jadi Word much!

Ahaks…

 

Malas la nak taip lagi.

Nenanti je la…

 

Later…

 

p/s : 121212… Nah!…

Tags : , , , ,

1 ulasan:

  1. amboiii.. buruknya tulisan abg ijan ,bahahahahahahah!

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog