28 Disember, 2012

TwtUpTheBoris

| 3 Comments

1

 

TwtUpTheBoris la sangat kan?

Hahaha…

Padahal bukan ramai pon.

8 orang je…

Tapi, kira okay lettew,

Selama ni nyembang dalam,

Group chat whatsapp je,

Kengkadang kat TL,

Sekarang kat IRL…

 

Seronok sehingga,

Menetes air mata duyung,

Bila dok bersembang,

Dengan adik-adik aku neh!

Kelakar nak mam,

Spent the rest of the day,

Ngan derang,

Makan-makan,

Jalan-jalan,

Borak-borak,

Berasap-asap,

Dan menengok wayang…

 

Semuanya berlaku kat KLCC.

 

Kalau nak ikutkan,

Ada 4 lagi yang tak dapat nak join,

Sebab kerja, jauh dan hal peribadi…

So, mungkin lain masa kot…

Tapi…

Dengan 8 orang ni pon,

Dah cukup mengeraskan perut aku…

 

Topik paling tak boleh blah,

Sepanjang perjumpaan tu,

Adalah pasal ketinggian…

Hahahaha…

Ehem…

Pepandai la korang yer,

Abang Ijann tak masuk campur,

Sebab Abang Ijann paling tinggi,

Antara semua.

Hahahaha…

 

Apa pon,

Perjumpaan ni sangat fun…

Adik-adik aku ni,

Semuanya sempoi-sempoi belaka,

Dan sporting…

Sayang engkorang semua.

Rindu nak jumpa lagik…

 

Bak kata Afiex kat TL malam tadi,

Nanti kita arrange buat picnic pulak erk…

Hahahaha…

 

Jiran Permai

Syafiex Ryzo

Afiex Ramlan

Mahfuz Ramlan

Miszpydaa

Daniel Zhafran

Shazuan Ali

KLCC

The Bros

Free action With my bro Wan... 2 tu nyibuk je... Hahaha...With Afiex

Fuz buat muka itik...

With my kerempeng bro Shafiex

Di bawah pokok rendang... Sapa paling rendang... With the bros... 

Bilalah lagi,

Nak bertugeder-geder,

Macam ni lagi.

Bukan senang nak berkumpul,

Ye la, sorang dok Kuching,

Entah bebilanya,

Nak turun KL lagi ntah…

Yang lain pun pulak,

Jejauh semuanya…

Huhuhuhu…

Mungkin satu hari nanti,

Bila plan bebetul,

Boleh la jumpa lagi…

Buat trip ke apa…

Who knows…

 

Sangat seronok pada hari ini…

 

(^____^)d

 

p/s : Masih menunggu nak berjumpa yang lagi 4 tu…

Tags : , , ,

3 ulasan:

  1. gamabr titew yang pertama! yeayyyyyyyyyyy! hahahahah

    BalasPadam
  2. Booooo dibott! -yg comel, pyda (tumpang pinjam ipad zhaf sat)

    BalasPadam
  3. hohohohoho....shazuan ali..lama gile xnampak

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog