29 Disember, 2012

Happy birthday @reez_iskandar

| No comment
reezA very big,
Happy birthday shoutout,
To Mr. Mohd. Noriskandar,
Or @reez_iskandar,
Who celebrate,
His birthday today,
On 29th of December…

Wishing you,
The very best in life,
Good health,
And many happy returns…

Walaupun baru kenal,
Tapi rasa macam dah 10 tahun,
Kenal dia nih…
A very friendly person,
And a good friend,
Walaupun mood pasang surut,
#Eh
Matilah aku carut dia kat sini.
Hahahaha…

Apa pun,
I’m glad meeting him,
And call him as a friend.

Aku doakan,
Pada hari lahir dia hari ini,
Semoga dipanjangkan umur,
Murah rezeki,
Dan juga kesihatan yang berpanjangan…
InsyaAllah…
Ni dah boleh kawen dah ni,
Jangan lupa jemput tahu!
Eh! Tercarut lagik…
*lari100meterberpagar*
Kah kah kah kah…

Happy birthday again my friend!
 
  
(^___^)

p/s : Nak hadiah? Meh sini... Hahaha...
p/s/s : Sedut gambo dari Instag dia. Hohoho...
Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog