29 Disember, 2012

Happy birthday @reez_iskandar

Happy birthday @reez_iskandar

Happy birthday @reez_iskandar

A very big, Happy birthday shoutout, To Mr. Mohd. Noriskandar, Or @reez_iskandar, Who celebrate, His birthday today, On 29th of ...

28 Disember, 2012

TwtUpTheBoris

TwtUpTheBoris

TwtUpTheBoris

  TwtUpTheBoris la sangat kan? Hahaha… Padahal bukan ramai pon. 8 orang je… Tapi, kira okay lettew, Selama ni nyembang dalam,...

12 Disember, 2012

Manis Hanisah (^__^)

Manis Hanisah (^__^)

Manis Hanisah (^__^)

  I just love to see, My niece growing up. Isn’t she adorable?   Awwwhhh…   Manis is the fi...

Wordless Wednesday versi 121212

Wordless Wednesday versi 121212

Wordless Wednesday versi 121212

  Salam… Wordless la sangat… kan? Padahal, Menimbun words, Bila dah buat entry, LOL…   So, 121212… Tak der apa pon se...

The Cup Song

The Cup Song

The Cup Song

I love this song so much, I had to put it here... Anna Kendrick was superb... Plus, she's cute! LOL ♪ I got my ticket fo...

06 Disember, 2012

Selamat pagi

Selamat pagi

Selamat pagi

  “Senyum seindah suria, Yang membawa cahaya, Senyumlah dari hati, Duniamu berseri…”   Tetiba nyanyi lagu Maybank kan? Apa ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog