11 November, 2012

I want to believe

| No comment
I_want_to_believe_wallpaper_by_Pencilshade

Bebanyak dokumentari,
Yang aku tengok,
UFO slalu jadik pilihan aku,
Tak tahu kenapa?
Fascinated kot…

Pendapat korang?
Agak-agak la,
Are they real?
Do they really exist?
I want to believe…

Nak cakap tak,
Tak boleh gak…
Nak cakap ada,
Skeptical…

But as for me,
Susah la nak cakap,
Menda tu tak wujud langsung,
Macam agak arrogant,
Kalau nak cakap,
Hanya kita je yang hidup,
Kat dunia ni,
Benda yang tak ada,
Yang tak kita nampak,
Tu tak wujud…
Kan?

I just keep an open mind,
Ada ke, tak ada ke,
Tak boleh nak decide…

As the late Carl Sagan said,
This universe is vast,
It’s just a waste of space,
If we are the only one living in it…

Hmmm…


p/s : Lama tak tengok X-Files!
Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog