20 November, 2012

41000

| No comment

41000

 

Pfffttt…

Tak perasan lak aku,

Counter dah cecah 41000,

Sempat aku screen capture.

Hahaha…

Macam banyak la pulak,

(Padahal tak pon!)

 

Tu kalau satu hit singgit,

Kaya dah aku rasanya.

Tapi tak la kan?

Merepeks je banyak.

 

Anyway,

For those who came by,

And read my shitty things,

I thank you.

From the bottom of my heart…

 

Blogging been my hobby,

Probably one of my many things,

That I want to do in my,

50 things to do before I die list,

Been blogging and saying my shits,

Since 2007.

Merepek tak tentu hala dalam ni.

Pembaca pon aku rasa tak le mana sangat…

Hahaha…

 

Well…

Tu je nak cakap.

Merepek lagi. (=__=!)

Ahaks…

 

Good day guys.

Enjoy the rest of the day.

 

(^__^)/

 

p/s : Petang ni cerah weh! Tak hujan!

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog