19 September, 2012

Random stuff kat FB aku!

| No comment

Dah nak kat sebulan tak buat entry,

Malas sebenarnya,

Dari sehari ke sehari mandang Windows Live Writer ni,

Tapi langsung tak tahu nak taip apa…

 

Raya pon dah habis Ahad lepas,

Kejap je masa berlalu,

Hujung tahun pun dah dekat,

Tak lama lagi 2013 pulak…

Haishhh…

Banyaknya menda tak buat lagi…

 

Ok! Topik hari ni ialah…

Random stuff on my FB…

 

Have-A-Nice-Day-Pictures

 

Hello pekabar,

Lama tak dengar cerita kan?

 

Tetiba tanya kabar kan?

Random sangat entry nih…

 

Ah! Pedulik… Lantak laaa…

 

iphone vs gs3 

Smalam, tengah browse 9gag,

Ternampak entry ni,

Ntah, suka plak entry tu…

Pilih je la mana yang berkenan,

Tak payah susah pon,

Duit ko punya,

Suka hati lah nak beli yang mana…

 

ps3 

Tadi pulak,

Nampak post kat FB,

PS3 kluar model baru,

Yang lagi nipis…

Haishhh… Nak kena sambar satu nih,

PS3 aku yang lama pon,

Dah uzur sangat…

Tukar laaa nanti…

 

Kang mati lak nak pilih,

Mana satu nak beli dulu…

iPhone 5 ke,

Atau PS3…

 

Ishkkk… Kejam la derang ni,

Sangat kejam…

 

(O.O)

 

pizza hut 

Tetiba nampak gambar ni kat wall,

Lapo la pulak…

Padahal baru je lepas makan…

Uuuu… Lamanya tak makan pizza…

Arghhh… Tak kira,

Awal bulan nanti aku nak balun…

Gi sengsorang pon tak per…

Bencik aaa ko Is…

Apsal ko post gambo ni kat FB.

I hetchuuu…

 

Heh heh heh…

 

Tetiba bencik Is…

Bahahaha.

 

Is

 

Ni la Is yang post gambo pizzahut tu…

Sila sebut “hetchuuu”… kat dia.

Lulz…

 

Hahaha…

Jangan marah aaa Is.

Gurau je…

 

(^^D)v

 

maisarah 

Comelnya baby Mysarah,

Bila la uncle Ijann nak jumpa dia…

Mummy ngan Daddy dia pon dah lama tak jumpa.

Hahaha…

Dah besar pulak tu…

 

Hew hew hew…

 

aberam 

Dah tengahari la Abe Ram…

Ni baru bangun ke hape?

Hahahaha…

Kantoi di situ!

Kih kih kih…

Btw… Aftanoon Abe Ram!…

Kat Pok Nyet pon!

Haha…

 

manis 

Kalau tadik gambar baby Mysarah,

Ni gambo Manis lak…

Anak buah aku…

COMEYYY…

Tapi dia tetap tak mo ngan Pak Ngah dia,

Geli kot ngan jambang dan misai…

Hahaha…

Tapi Pak Ngah tak koser nak cukur semua!

Lulz…

 

.

.

.

.

.

 

Ahhh…

Cukuplah…

Banyak sangat aku boh menda random,

Kat sini,

Nyampah pulak orang baca…

Later later la aku sambung…

 

Nanti aku buat part 2 pulak…

Tu kalo aku rajin la…

 

Astalavista bebeh!

I’ll be back!

 

p/s : (^__^)v

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog