29 September, 2012

In that world…

In that world…

In that world…

  This is interesting, I came across this article, About introverts people, Which I long think, That I am…   10 myths ...

21 September, 2012

A special song for a special friend

A special song for a special friend

A special song for a special friend

If you loose your way, Think back on yesterday... (^__^)/~♥

19 September, 2012

Random stuff kat FB aku!

Random stuff kat FB aku!

Random stuff kat FB aku!

Dah nak kat sebulan tak buat entry, Malas sebenarnya, Dari sehari ke sehari mandang Windows Live Writer ni, Tapi langsung tak tahu nak...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog