28 Ogos, 2012

Raya with #TheBoris

| 2 Comments

IMG_0365  

Raya aku tak meriah mana pon,

Macam aku cerita semalam,

Tapi, dalam Group Chat di WhatsApp,

Lain ceritanya…

Dah tak macam raya kat sana,

Hahaha…

Macam² celoteh,

Dari cerita baju raya,

Sampai cerita masuk tandas,

 

Hahaha…

Macam² adik² aku neh,

Tak kering gusi baca…

Tapi kengkadang tu,

Aku menyelam gak…

Sebab terlampau banyak mesej,

Sampai aku tak dapat nak catchup,

Apa yang derang bualkan…

Banyak sangat!

 

Maklumlah… dah tua… *Uhuk uhuk*

 

Thanks to them:

- Shazuan Ali

- Afiex Ramlan

- Apox

- Cik Rien

- Daniel Zhafran

- Dibot

- Mahfuz Ramlan

- Pyda Juon

- Shafiex Ryzo

- Shu

 

Anyway…

Terima kasih yer adik² TheBoris sekalian,

Kerana mewarnakan AidilFitri,

Abang Ijann tahun ni.

Kalo idak…

Tak der la Abang Ijann nak ketawa,

Sengsorang macam orang gile,

Masa kat kampung ari tuh…

 

Hahaha…

 

Honana…  (^__^)/

 

p/s : Tak pernah jumpa pon semua kecuali 2.

Tags : , ,

2 ulasan:

  1. ehemmm ehemmmm! menyelammmm? untunglah ade lesen skuba.. LOL

    BalasPadam
  2. Menyelam tu, silent reader la. Slalu pakai ayat tu kalo chat kat YM... Haha...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog