27 Ogos, 2012

Raya 2012

| 2 Comments

Dah seminggu raya…

Tak berhapdet pon blog ni,

Malas banget nih,

Hahaha…

 

Memang pon.

Banyak menda nak pikir,

So, aku boh gambo je la,

Malas aku nak pikir,

 

Errr…

 

Tak terlewat rasanya,

Untuk aku ucapkan,

Selamat Hari Raya Aidilfitri,

Kepada semua…
Maaf zahir dan batin…

 

(^__^)/

 

Kad raya digital untuk pembaca blog. 

Sebenarnya…

Raya ni, tak la istimewa mana pon,

Sama je macam raya² tahun lepas,

Tak la meriah mana pon,

Cuma sekadar meriah,

Beraya dengan family sahaja…

Ye lah…

Kali ni, korum family,

Memang cukup…

Sebab tahun ni, semua beraya,

Dengan mak abah…

Termasuk ipar² aku…

 

Freestyler mode.Borang mode.

  

Aku tak ke mana pon sepanjang raya tu,

Hanya sekadar beraya di rumah jiran²,

Dan selebihnya berada di rumah,

Sebab aku sedang on-call sepanjang,

Minggu raya…

 

Jadi memang langkah terbatas sikit,

Handphone memang kena on 24 hours,

Dan raya ke-3 memang aku dah balik KL,

Untuk bekerja…

(T____T)

 

Tangkap gambo sendiri je tahun,

Banyak camwhore,

Untuk mengubati kesedihan hati…

Bahahahaha…

 

Jejaka Melayu terakhir.

Kiyut mode!

K-Pop raya.

K-Pop raya le konon!

Kaver album wannabe. Perasan comel.

Emmm... Bantai ler...

Sempat hisap sepam... 

Hahaha…

Mintak mahap la yer…

Gambo muka sendiri pulak semuanya…

Giler ber camwhore lak raya tahun ni…

Ekekeke…

 

(=____=!)

 

Adik beradik giler... Si hidung kembang, Si Balotelli, Si Teleng dan Si Obama Not Bad...

Buah hati kami adik beradik! Tradisi bertakbir setiap tahun...Dengan adik ipar... dan manis.

Dengan anak buah yang giler...

Camwhore dalam kereta.

Dengan anak buah sulung...

Mak tersayang...

Alololo... manis tak nak ngan Pak Ngah!

Aisy rilex jer... Hehu! 

Gegambo ni,

Semua aku amek dari album,

Pixlr,

Dah jadi macam pahape ntah…

Bantai… janji ada…

Hahaha…

 

Tu jer…

Bubbye!

 

Heheee…

 

p/s : Maaf zahir dan batin…

Tags : , , ,

2 ulasan:

  1. hehehehehe yuhuuuuuuu ni blog aku yg baruuu..muahahahahhaha kpop ituuu amat perlewww di hari raya...

    BalasPadam
  2. Hahaha... Banyaknya blog ko gurl. Ni mesti lupa password... Bahahaha...

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog