22 Julai, 2012

Rindunya dengan mereka…

Rindunya dengan mereka…

Rindunya dengan mereka…

  Rindunya… Syahira… Aisy… Nawfal… and, Manis…   Bila la nak jumpa derang ni… (-_____-)

13 Julai, 2012

The Supercat

The Supercat

The Supercat

Well, I think this one, Deserve an entry, In my blog… Hahaha… I thought it was funny…   Bunch of us, In Twitter, Called ou...

Emotikon ku untuk kamu

Emotikon ku untuk kamu

Emotikon ku untuk kamu

Memang banyak, Japanese emotikon, Yang aku guna, Kalau kat Twitter tu, Sampai ada plak tak faham, Apa maknanya…   Maaflah!… ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog