12 Jun, 2012

TwtUpKami 9.6.12

| No comment

-Updated-

 

This is the 2nd TwtUp,

Yang aku join,

Semenjak tuit menuit ni.

Hahaha…

Tried to broaden my horizon,

Katanya…

 

9.6.2012

 

Gi sana ngan NazmiVDW,

Lepas jumpa kat Stesen Masjid Jamek,

Lebih kurang dalam,

Pukul 1.30 tengahari gitu,

 

Well,

Tak ada apa sebenarnya,

Kat TwtUp ni,

Sama je macam Jom Heboh bagai…

Cuma kat TwtUp ni,

Nak berjumpa ngan kengkawan,

Twitter…

Especially…

@AdAlwi,

@zaimahh

@Jeeva_Jepp

@waniejjang

@lucas_beluncas

@babyjanejuliet

@fazlynahamid (mamagula)

dan beberapa orang lagi la…

 

I met them all…

(^___^)

 

TwtUpKami Sticker kat dompet aku

me n encik ad (idola gua) haha!me n jemahme n lucas

me n mamagula

me, jemah n pinah

me n nazmime, nazmi and muiz futsal baju twtupkami 

Thanks semua yang sudi jumpa Ijann,

Thanks jugak pada NazmiVDW,

Yang foreword gambo²,

I love it!

Hehehe…

Credit untuk dia.

 

(^___^)

 

p/s : Next TwtUp bila? LOL!

Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog