20 Jun, 2012

Rabu yang tiada… ayat (X) perkataan (O)…

| 2 Comments

wordless-wednesday

 

Tak tahu nak tulis apa sebenarnya…

Tapi masih rasa nak buat entry…

 

Gegeh dok atas katil,

Dedemam…

Sebab dah tak taw nak buat apa.

 

Sakit kepala…

 

Banyak menda pikir kot…

 

Nak tidur lak,

Mata macam biasalah…

Tak mo lelap.

Pfffttt…

Bukak tibi,

Tak der mende…

Tutup.

Nak baca buku,

Tak de la time time ginih,

Lagi menambah sakit kepala,

Nak baca timeline?

Maleh.

Ye la betul kata orang tu,

Kalo sakit hati,

Tak bertanggungjawab…

Pfffttt lagi sekali…

Mati kutu.

 

Hingus meleleh…

 

Dok dediam dalam bilik,

Susun ayat…

(Wordless katanya!)

 

Jangan berhenti merindu seseorang

- @pecal23 Rabu 20 Jun 23:17

 

Sesekali pandang TL,

Quotelah memana tuit orang,

(=____=!)

 

Betullah org kata, kalau tengah bad mood/emosi tak stabil lebih baik jauhkan diri dari laman sosial. Nanti bebukan yg terlepas kat alam maya

- @yeirKIF Rabu 20 Jun 23:18

 

Laman sosial?

Emosi tak stabil?

Ok jer…

Kesihatan je tak memberangsangkan…

Urghhh…

 

Kalau hari ni kita ambil hak orang,esok lusa pasti kita pon terkena juga....>.<

- @achik_ezam Rabu 20 Jun 23:20

 

Hahaha…

Ambek hak orang?

Tak der maknanya…

Sapalah nak kat aku?

Kalo aku nak kat orang pun…

Tak der maknanya dia nak aku balik!

Hahaha…

(.____.)

 

X pe tweet je

- @bellaMAmin_ Rabu 20 Jun 23:20

 

Malam ni tak der mood nak tweet,

Baca jer TL,

Dok stalk orang…

Boleh?

 

~ once again. need to go to bed and have enough rest. nite all.

- @aakifazraf Rabu 20 Jun 23:22

 

Aishhh…

Kan best kalo boleh tido awal,

Ni dok geram kat mata,

Dok pejam,

Tapi tak gak tidur²,

Mata ni dah la pedih,

Urghhh…

 

namun indah mimpi dari realiti, hidup ini tanpa arah bagai layang layang terputus talinyaaa…

- @aaaakems Rabu 20 Jun 23:28

 

Mimpi?

Selalunya mimpi tak jadi nyata,

Kalau tak der keberanian…

Tapi kalau dah tunjukkan keberanian,

Masih tak menjadi nyata,

Makanya tak ada rezekilah tu…

 

Yer…

Mungkin tak der rezeki…

 

Forgiveness doesn't change the past, but it brightens the FUTURE

- @FullFreydaus Rabu 20 Jun 23:31

 

Mungkin aku silap salah,

Kalau ada,

Maafkanlah…

Mungkin aku tidak sengaja,

Atau aku mungkin terlalu mengikut perasaan…

 

*Batuk*

 

Ah! Malas dah aku,

Nak quote tweet orang,

Kalo diikutkan banyak…

Tapi…

Ah! Biarlah…

Baca jer…

 

Wordless katanya…

 

Nak post sekarang la,

Kang kalo aku taip lagi,

Dah tak jadi Wordless Wednesday dah…

Tetiba jadik Wordless Thursday…

Hahaha…

 

Bye!

 

p/s : Aku baca tuit itu… Adakah itu yang dimahukan?…

p/s/s : X for wrong, O for right – usually kat Jepun, incase you all wondering apa ayat (X) perkataan (O) tu. Haha!

Tags : , , ,

2 ulasan:

  1. nampaknye tweet dari dibot tak menjadi pilihan abam ijan.. hahaha.

    BalasPadam
  2. hahaha... pick random yer... LOL!... dibot tak der kot masa tu... (-__-)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog