27 Mei, 2012

Selepas 2 tahun ++

| 2 Comments

wanie and me

 

Petang tadi,

Aku jumpa dengan Wanie,

Kenalan yang aku kenal,

Kat Twitter,

Hampir 2 tahun lebih…

Rasanya memang lama dah plan nak jumpa,

Cuma kali ni baru berpeluang.

 

Rasa macam sekejap je,

Dah 2 tahun.

Aku kenal Wanie,

Atau Anjang (panggilan mengusik),

Buka sengaja pon.

Masa tu aku tuit Faizal Ismail HotFM,

Pakai stokin (kat tangan) dalam studio,

Sebab sejuk,

Pastu Wanie tuit sama,

Kata macam tangan Doreamon bagai.

Aku pun tak ingat dah cemana…

 

Lepas tu,

Dia follow aku,

Aku follow dia.

Aku pun sebenarnya tak ingat,

Sapa follow sapa…

Ye la menda dah lama…

Small details macam tu dah lupa.

Hahahaha…

 

So, dapat la jumpa,

Walaupun sekejap.

Tapi sembang macam dah kenal lama.

(Ye ke?)

Ekekeke…

 

Thanks Wanie sebab sudi jumpa Ijann.

Appreciate sesangat.

Bukan senang nak jumpa…

Hahaha,,,

 

p/s : terima kasih sebab bagik movie yang Ijann nak tu! (^__^)/

Tags : ,

2 ulasan:

  1. hehe thanks jgk sbb sudi jmp wanie..sembang mcm dah lama kenal? haha wani mintak maaf sgt sbb wani jenis ssh nk pndg muka org time bckp..huaaaa xtau knp tp mmg dr dulu camtu....maaf klau ijan terasa ke apa..tp wani mmg sronok sgt dpt jumpa ijan walaupon skjp.. :D thanks ya ;)

    BalasPadam
  2. Hahaha... Ijann tak terasa apa pon. Memang dah habit kalo bercakap tengok mata orang. LOL...

    Bebila kita jumpa lagi k. Janji taw! (^__^)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog