21 Mei, 2012

Entry tanpa idea…

| No comment

Kali terakhir,

Aku mengupdate blog,

Adalah pada hari ibu tempohari,

Sampai sekarang…

Aku dah tak ada idea,

Apa nak nak tulis,

 

JK memanjang…

 

Hahaha…

Tapi maleh la.

Buang masa je nak JK JK nih,

Baik aku teruskan kehidupan,

Banyak lagi perkara yang tak terbuat…

TTDBID pon masih banyak yang lompang.

Tak banyak yang terisi lagi.

 

Abes cemana?

 

Move on je la…

(^__^)/

 

Move-on-!

 

p/s : more people to meet… more place to discover…

Tags : , , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog