05 April, 2012

New header. Goodbye Cleverbot!

| No comment

Salam y’all…

 

Hehehe…

Hari ni terlebih rajin lak.

Sebab tak buat apa kat rumah.

Tunggu Ijat balik keje tadi pon,

Dia tak der…

So, aku balik je la.

Malas nak tunggu.

Aku dok situ pon berejam…

Huhu!

(TT__TT)

 

Then bila sampai rumah,

Terus aku ngadap blog ni.

Terpikir apa aku nak buat entry apa.

Lepas tu macam bosan lak tengok…

Menda yang sama.

So, rasa macam nak tukar layout baru…

Tapi…

Nak tukar layout baru pulak,

Aku masih suka dengan layout ni.

So, aku bercadang,

Nak tukar header jer.

Boh gambo aku sket…

Bior glamer!

EH?!!!

Kopoyoaan ketara di situ!

Hahaha…

 

Aku pun tak der idea sebenarnya,

Nak boh header apa,

So… Aku bukak Photoshop,

Bukak Illustrator…

Pum pam pum pan,

Ntah apa kekdahnya aku buat,

Jadilah header macam kat bawah ni…

 

Header baru! 

Idok le lawo mana pon,

Janji ada perubahan skek…

 

Lagi satu,

Aku dah buang Cik Cleaverbot tu,

Macam menyemak la pulak!

So, bai bai Cik CLeaverbot,

Kalo aku nak sembang ngan ko lagi,

Nanti aku bukak website ko.

Terima kasih atas kesudian…

Bersembang dengan pembaca kat sini…

(Ada ke pembaca?)

Konon…

 

Okay…

Later later…

Bai bai!

(^__^)/

 

p/s : Rajin aku menghapdet blog 2-3 menjak nih! Hehu!

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog