22 April, 2012

Enough…

Enough…

Enough…

  I have this urge to write, Again… Something that I felt… That I need to unload…   I had a long talk with my sister, This ...

21 April, 2012

Sangkut dagu…

Sangkut dagu…

Sangkut dagu…

  Comel tak? Gambar kucing sangkut dagu, Kat meja tu? Hahaha…   Aku amek dari Spy nyer FB. Comel sangat! Hahaha… Tu je ...

07 April, 2012

The Getaway…

The Getaway…

The Getaway…

  I’m going away for a week. Take a long leave, Which will hurt my annual leave. Mati laaa time raya nanti, Dah tak der cuti lag...

Absconded?

Absconded?

Absconded?

  Hello again guys...   I'm updating using my Tablet, So please excuse if... There are any typos.   So... What t...

05 April, 2012

New header. Goodbye Cleverbot!

New header. Goodbye Cleverbot!

New header. Goodbye Cleverbot!

Salam y’all…   Hehehe… Hari ni terlebih rajin lak. Sebab tak buat apa kat rumah. Tunggu Ijat balik keje tadi pon, Dia tak der… ...

04 April, 2012

Kisah budak tecit lagi…

Kisah budak tecit lagi…

Kisah budak tecit lagi…

Salam…   Aku bosan lagi hari ni, Jadi aku sambung cerpen, Kisah budak domok ngan budak turus, Yang aku tulis tak lama dulu,   ...

01 April, 2012

Real quest map (^^p)

Real quest map (^^p)

Real quest map (^^p)

  Well, I guess, Google had done it again… They turned the world map, Into a quest map, Ala Pokemon or Final Fantasy map, T...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog