14 Mac, 2012

Wordless

| No comment

It's Wednesday again...

Wordless...
Wordless...
Wordless...

Tak taw nak tulis apa,
Dah nama pon wordless kan?

Hahaha...
Bosan nunggu Ijat,
Tak nampak batang hidung pon.
Bizi kot dia,
Tak pon penat...
Sebab malam tadi,
Dia jaga ayah dia kat hospital,
2 hari tak tido katanya...
Kesian...
Hmmm... (u_u)

So rasanya,
Sorang aje la kot,
Aku kat Bistro M&M ni,
Slalu lepas 20 minit,
Waktu makan tengahari,
Dia dah tercongok kat sini,
Tapi hari ni...
Dia tak da...

Eh!...
Sampai la plak,
(by the time I write this?)
Hehehe...
Nasib baik!!!

Tak keje dia hari ni,
Terlajak katanya!
EL lagi lettew!
Hihi...
Tak pe la,
Jaga ayah kan?
Nothing else matter than that!

Hah!
I got my earphone back!
So petang ni,
Tak de la aku jog kosong je,
Ada la benda nak dengar!
Terima kasih je ye Jat,
Pas 2 hari baru ko pulangkan!
Bahahaha...

Laterz!

p/s : Mood bercampur-campur hari ni!

 

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog