25 Mac, 2012

Playlist

| No comment

IMG_1461 Kalo dah jog tiap petang tu,

Memang dah menjadi satu kemestian,

Untuk mendengar lagu.

Kalo idak,

Memang busan la,

Berjoging tu,

Dah la sengsorang…

 

Pilihan muzik aku,

Not as diversified,

As others…

As long that I can hear,

Something…

That won’t make me bored,

Easily…

 

Well, at this age,

All I can hear,

Are the songs,

That really up to my taste,

90s, Alternatives and sometimes Jazz,

Fast beat music,

May well suit me,

But it depends…

 

Really into Bjork these days…

Hahaha…

 

Some of my jogging playlist:

 

- Adam Lambert – Better than I know myself

- Bjork – Army of me

- Emily Browning – Sweet dream

- Hikki (Utada Hikaru) – Can you keep a secret

- Adele – Set fire to the rain

- Shakira – Shewolf

- Lady Gaga – Poker Face

- Bryan Adams – Can’t stop this thing we started

 

And some others…

 

But,

Sometimes,

I too listen to a mellow kind-a-shit,

Like Awie – Ukiran Jiwa,

And Ning Baizura – Penjara Kasih,

Which kinda awkward,

To listen to while jogging.

Hahaha…

Rasa macam buat video klip lak,

Bila ngah lari tu…

But… Well… People do weird things right?

 

I gotta update the playlist tho…

Won’t be boring next time around!

Ngeee…

 

p/s : So, what do you guys listen to while jogging?

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog