25 Mac, 2012

Meeting Nazmi Lao and Azlini

| No comment

nazmi&azlini1

nazmi&azlini2

nazmi&azlini4

nazmi&azlini3

 

Today,

Lepas lari dari mencari buku,

Aku gi Pavillion jap,

Sebab nak jumpa,

2 orang budak comels,

Yang memang dah lama,

Aku nak jumpa…

Tadaaa…

Inilah Nazmi ngan Azlini,

Better known as,

NazmiVDW and douspeak,

Kat Twitter.

Actually,

Aku memang dah lama kenal,

Dengan Nazmi,

Sebelum aku aktif,

Kat Twitter lagi,

Tapi,

Tak pernah berjumpa pon,

Just heard his story,

From Abby,

My gurl,

Kawan baik dia,

Masa kat UTM dulu.

Azlini pulak,

Actually,

Aku pun baru kenal…

Tu pun dalam Twitter,

But since we knew each other,

In Twitter,

Why not jumpa kejap kan?

Tak salah pon.

Hehehe…

(Azlini sangat somel! No wonder Nazmi suka! Eh?!)

 

Mereka berdua sangat cool beans!

Haha…

Tak benti aku sengih,

Dari mula jumpa,

Sampai la aku nak balik,

Sama-sama comel!

Sama-sama padan…

I jelly you know!

Kah kah kah!!!

Dedua hantu bergambar,

Memacam muka derang buat,

Dari awal sampai habis,

Comel sangat!

Hahaha…

Keep doing it guys!

(^_^)d

 

Aku banyak senyap je,

Sebab, aku rasa macam,

Kacau daun lak,

Derang derdua detim…

Eh?!

Hahaha…

So, aku banyak senyap,

Dan dengar derang cakap je…

Aku macam biasalah…

Mesti gelak je lebih.

Tu jer yang aku taw buat!

Kalau tak tahu nak cakap apa…

 

Actually,

Banyak menda nak bercerita sebenarnya,

But timing dan situasi,

Tak mengizinkan…

So, simpan je la…

Hahaha…

Maybe next time!

(^_^)

 

Memula jumpa kat Starbucks,

Then gi ke food court kat bawah!

Aku memang ngah lapar giler.

Dah la tak sarapan bagai!

Terus kuwa KLCC cari buku…

Mih mih mih!

Then we parted ways,

Sebab aku nak balik,

Konon nak gi jog,

Padahal tak sempat pon!

Hujan…

Hahaha…

Derang lak,

Gi tengok wayang…

 

Sori la Nazmi ngan Azlini,

Abang Ijann ngaco korang berdetim,

But, nak jumpa gak ngan Nazmi,

No matter what!

Bukan senang nak jumpa Nazmi,

Dia kat JB and studying…

Memang susah la nak jumpa.

 

Nanti bebila,

Kita jumpa lagik…

Kalau umur panjang…

 

(^_^)/

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog