27 Mac, 2012

Rindu Abah, Sayang Abah…

Rindu Abah, Sayang Abah…

Rindu Abah, Sayang Abah…

Masa nak pergi kerja, Pagi tadi… Aku dengar siaran radio, Dalam kereta… Memula tu, Biasa je… Tapi lelama… Jadi emotional lak....

25 Mac, 2012

Meeting Nazmi Lao and Azlini

Meeting Nazmi Lao and Azlini

Meeting Nazmi Lao and Azlini

  Today, Lepas lari dari mencari buku, Aku gi Pavillion jap, Sebab nak jumpa, 2 orang budak comels, Yang memang dah lama...

2 more books! Yey!

2 more books! Yey!

2 more books! Yey!

  Wohooo… 2 more books… To my collection! Kaching!!! *Money register’s sound at the book store*   The last book I read, W...

Playlist

Playlist

Playlist

Kalo dah jog tiap petang tu, Memang dah menjadi satu kemestian, Untuk mendengar lagu. Kalo idak, Memang busan la, Berjoging tu, ...

23 Mac, 2012

Awesome 3D effects

Awesome 3D effects

Awesome 3D effects

  This is awesome!… Hahaha… I can look at this image, Forever! (^o^)

Sweet dreams

Sweet dreams

Sweet dreams

Emily Browning – Sweet Dreams Sweet dreams are made of this, Who am I to disagree, Travel the world and the seven seas, Everybody’s lo...

Kengkadang

Kengkadang

Kengkadang

Kengkadang… Terpikir jugak dalam kepala, Dah bosan jadik, The good… And the nice guy, Bila sudah jadi terlalu baik, Sampai kepa...

16 Mac, 2012

Entry yang sepatutnya dibuat petang tadi!

Entry yang sepatutnya dibuat petang tadi!

Entry yang sepatutnya dibuat petang tadi!

Ingat petang tadi, Nak buat entry, Tapi terbizi pulak, Terpaksa pulak siapkan kerja, Sebelum balik... Last-last tak sempa...

14 Mac, 2012

宇多田ヒカル - SAKURAドロップス

宇多田ヒカル - SAKURAドロップス

宇多田ヒカル - SAKURAドロップス

I love Hikki… I think, this is the best VC, By Hikki so far… She looks like, A living anime girl in there… Love her! (^_^)~♥ ...

Wordless

Wordless

Wordless

It's Wednesday again... Wordless... Wordless... Wordless... Tak taw nak tulis apa, Dah nama pon wordless kan? ...

I just want to run!

I just want to run!

I just want to run!

I've been obsessed with running lately, Spent my evening, At Titiwangsa... Sometimes alone, And sometimes accompanied by ...

13 Mac, 2012

Cermin mata yang patah…

Cermin mata yang patah…

Cermin mata yang patah…

  Aku memang rabun… Semenjak beberapa tahun yang lepas, Pandangan makin kabur, Dari tahun ke tahun… Cuma dengan cermin mata je ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog