25 Februari, 2012

Pedoman 2012 Presentation

| 2 Comments

Salam... 
Aku tak taw la, 
Menda ni upload ke idak, 
Kat blog aku nih... 
Tried to upload it in Youtube, 
Yesterday, 
But no sound came out. 
Katanya copyright le itu bagai... 
Kena block somomore... 
Haiii... *facepalm* 
So aku upload kat sini je la, 
Hokey...

So menda ni le, 
Yang buat aku tak tido 4 hari, 
Bertingkus lumus aku buat... 
Sume perasaan ada sewaktu, 
Aku buat menda alah ni, 
Tapi... 
Rasa berbaloi pas video 8 minit ni, 
Aku tunjukkan pada VIP, 
Dan staff KPJTSH & KPJ, 
Memacam reaksi aku dapat, 
So kembang bontot le kejap, 
Sib baik spender x pecah... 
Ehhh?! 

Malas la nak cakap pepanjang, 
Enjoy the vids, 
Ramai lak yang tanya bilanya, 
Aku nak haplot. 
So... tadaaa... 

p/s : Better well prepared next time! (^^)/
Tags :

2 ulasan:

  1. buat pakai software apa nie.. syok tengok

    BalasPadam
  2. Pakai After Effects CS3 je. (^_^)

    BalasPadam

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog