03 Februari, 2012

Insomnia strikes again!

| No comment

insomnia

 

Well!,

Tak taw dah pe lagi aku nak buat,

Memacam dah terai,

Tapi tak leh gak lelap!

My Insomnia strikes again…

Ni bukan kali pertama,

Dan mungkin jugak bukan kali terakhir…

 

Apa tah silapnyer,

Aku pun tak taw…

Tapi aku syak air kopi,

Yang aku minom tempohari…

Tapi tu 2 hari yang lepas…

Mula dari sakit kepala,

Terus tak dapat tidur…

 

Jenuh aku golek kiri kanan,

Pakai penutup mata bagai…

Minom susu suam…

Last²… layan Twitter je sampai ke pagi…

 

Dah lebih 30 jam lebih dah ni tak lelap ni…

Nak paksa mata pejam…

Bukan main susah!…

Badan dah naik letih!

Hmmmphhh…

 

Takut gak!

Setahu aku…

Otak memang dah program badan,

Untuk shutdown aktiviti semua anggota badan,

Supaya badan boleh repair dan tukar…

Memana sel² badan yang dah rosak…

Tapi ni… Tak de pon,

Tetanda nak shutdown!

Huhu!

Abes la rosak badan aku!

 

(TT____TT)

 

Kalau tak bley tido gak,

Esok aku nak jumpa doktor!

This gotta stop!

Rindu time dedulu…

Masa doktor bagi ubat penenang,

Sleep like a baby!

 

yuno

 

Dem yu eyes!

Y U NO SLEEP?

 

p/s : Cigarette became my best friend!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog