25 Februari, 2012

Pedoman 2012 Presentation

Pedoman 2012 Presentation

Pedoman 2012 Presentation

Salam...  Aku tak taw la,  Menda ni upload ke idak,  Kat blog aku nih...  Tried to upload it in Youtube,  Yesterday,  But n...

11 Februari, 2012

Cerpen kisah budak² (One shot story)

Cerpen kisah budak² (One shot story)

Cerpen kisah budak² (One shot story)

Salam… Lama tak bersua muka, Kan? Eh!… Muka ke? Nampak ke? Hahaha… Ari ni aku nak post, Cerita pendek, Cerpen la! Yang ...

07 Februari, 2012

Smile!

Smile!

Smile!

  This is a big smiley, For you guys! Hope you like it!   Just smile,  Even if your heart is breaking…   -Ijann-

03 Februari, 2012

Insomnia strikes again!

Insomnia strikes again!

Insomnia strikes again!

  Well!, Tak taw dah pe lagi aku nak buat, Memacam dah terai, Tapi tak leh gak lelap! My Insomnia strikes again… Ni bukan kal...

02 Februari, 2012

Kucing paling cool

Kucing paling cool

Kucing paling cool

Ini adalah cool, Banyak² gambo kucing, Yang comel², Ni adalah kucing yang paling, Cool pernah aku tengok… Sangat rilex… Hahahaha...

Translation & Proofreading Services

Translation & Proofreading Services

Translation & Proofreading Services

  Hai folks!   I’m helping out my friend Nazmi Lao, Promoting his ad… For his services of translating, And proofreading your ...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog