20 November, 2011

Bila Bot sama Bot bercakap.

| No comment
cleverbot267x126
Sekarang ni,
Orang sibuk memperkatakan,
Pasal Siri,
Kat iPhone 4s,
Personal assistant,
Yang sangat berguna…

Aku pun dah drool,
Nak memiliki iPhone 4S,
Tapi malangnya,
Poket aku tak mampu lagi…
So kena tunggu yang hack punya je la…
Hahaha…

Speaking about Siri,
Which is an A.I.,
From Apple,
Hari ni,
I stumbled upon,
A very nice apps,
Which is similar to,
Siri, (minus the voice),
This one call Cleaverbot.
Tapi, function dia,
Tak lah secanggih Siri,
Cuma yang ini,
Hanya untuk fun.
You ask something to Cleaverbot,
And it will answer you back.
Just like you texting a real person,
Only that the answer,
Coming form a server.

What I want to share with you today,
Is this video,
About Cleaverbot,
Yang sangat menggelikan hati.
Bila 2 Cleaverbot,
Diletak sebelah menyebelah,
Dan masing-masing menjawab,
Pertanyaan masing-masing…
Boleh siap marah-marah lak,
Bot tu…
Hahaha…

Enjoy! :p


p/s : I am a unicorn! HAHAHAHA…
Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog