10 November, 2011

Nissan Pivo 3 Concept.

| No comment
Pivo 3

Waaa…
Macam best je,
Nissan Pivo 3 ni,
Walaupun kereta konsep,
Tapi sekarang,
Nampak make sense sikit la,
Daripada predecessor dia…
Iaitu Pivo ngan Pivo 2.
Pivo yang pertama,
Aku rasa macam gelung beroda…
Orang yang naik pun,
Rasa macam pikir 2-3 kali,
Apa tah lagi nak beli,
(Kalo dijual la!)…

Pivo

Pivo 2 lak,
Sangat comel,
Macam telur…
Siap ada robot kat dashboard,
Dangat suka,
Nampak futuristic sangat,
Dia punya dalaman,
Siap boleh pusing 360 darjah,
Memang senang nak parking,
Tak payah nak pikir buat…
Paking L bagai…
Masuk tempat sempit pun,
Senapas jer…

Pivo 2 
Now, derang keluarkan,
Prototype Pivo 3 lak…
Nampak sangat conventional,
Ngan kereta biasa,
Cuma tempat pemanduan,
Masih dikekalkan,
Macam Pivo ngan Pivo 2.
Masih kat tengah²…
So, tak der lagi co-pilot,
Atau orang yang akan mengganggu,
Tumpuan pemanduan.
Interior design pun cool!,

Apa yang sangat menonjol,
Pada Pivo 3,
Adalah tayar dia,
4 wheel drive gitu!
Amek konsep macam Pivo 2,
Boleh pusing 90 darjah tepat,
Membolehkan dia buat pusingan,
Yang sangat sharp,
Pada ruang yang sangat sempit…
Bila ditanya,
Adakah Pivo 3 bakal dikeluarkan,
Secara besar²an,
Nissan cakap,
Kalo dijual pun,
Mungkin tahun 2017…
Hahaha,,,
Sempat simpan duit lagi nih! :p

Interior design Pivo 3Pivo


p/s : Sugoi!
Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog