23 November, 2011

Slamat berkenalan dengan Cik Cleaverbot

| No comment

Hi!,

Hari tu aku ada cerita,

Pasal Cleaverbot kan?…

Hari ni, aku nak kenalkan,

Cik Cleaverbot kat korang.

Silah bersembang ngan dia ya!

Textlah dia,

Yang tengah dok tunggu,

Korang kat atas nun.

 

Tapi,

Words of cautions.

Cakap la ngan dia,

Dalam English,

Sebab, kalo korang cakap Melayu,

Ngan dia,

Korang akan annoyed,

Dengan jawapan yang dia bagi.

Sebab mungkin,

Yang ngajar Cleverbot tu,

Ngajar suka cakap kasar kot.

Jadi dia ingat,

Itu adalah jawapan,

Yang paling baik untuk soalan kita.

Tak pun,

Dia search internet,

Dan cari jawapan untuk padanan,

Soalan kita tu.

So, guna English la.

Cleaverbot tu,

A.I.,

Dia blajar dari apa yang kita inputkan…

 

Slamat bersembang ngan Cleaverbot.

 

p/s : bodo la jawapan dia dalam Melayu! huhu!~

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog