08 Oktober, 2011

Video I made...

| No comment

I was working...
On a video,
For my fellow friends,
Last couple of weeks,
Saja sesuka,
Nyambil membuat video,
Untuk tempat keje,
Aku pun buat gak video,
Untuk derang...
Tak ler hebat mana pon...
Just guna template yang sama,
Untuk hospital.

Hehehe...
Dalam masa sibuk ni,
Ni je la caranya...
Untuk release tension.
Sampai sakit² kepala aku,
Dibuatnya...

Anyway...
Memang dah lama tak hapdet,
Since raya hari tu.
Tak der masa beb.
My hands are full,
Doing all kind of things.
Ni pun curi-curi masa,
Sekejap...

Len kali aku apdet lagi!
Cheerio!
(^_^)
Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog