29 Oktober, 2011

Funny!

Funny!

Funny!

  Hahahaha… This is funny! Eventho I’m not truly a programmer, Only related to IT thingy, But I think, It’s true… When it c...

Kick-A-Poo

Kick-A-Poo

Kick-A-Poo

  I really wondering, For those… Who love this soft drink, Have it crossed your mind, About its name?   KICK-A-POO?   D...

All that still remains…

All that still remains…

All that still remains…

  Well, Lately… Jaquezeean activities, Have been slowed down, Due to all members, Doing their own things… All that remains,...

28 Oktober, 2011

Testing ScribeFire

Testing ScribeFire

Testing ScribeFire

  Trying out, The add-on for Firefox, Which is called... ScribeFire.   Well... All I can say is, It's neat! And really fast to acc...

27 Oktober, 2011

Edhiran The Robot… (?)

Edhiran The Robot… (?)

Edhiran The Robot… (?)

  Shut up! I don’t believe it either! The first Tamil movie I’m downloading! Ever! :p

26 Oktober, 2011

Minggu yang memeningkan!

Minggu yang memeningkan!

Minggu yang memeningkan!

  Minggu lepas, Adalah minggu paling memeningkan kepala. Entah berapa biji, Panadol ngan Aktifast, Yang aku ambil, Untuk meng...

14 Oktober, 2011

Yang dah semakin meningkat remaja…

Yang dah semakin meningkat remaja…

Yang dah semakin meningkat remaja…

  Salam…   Aku tak pernah lagi buat entry… Pasal anak buah aku… Yang paling sulung ni. Tetiba lak hari ni, Dia tanya aku, ...

11 Oktober, 2011

Love me?… Love me not?…

Love me?… Love me not?…

Love me?… Love me not?…

  Hari ni, Aku nak bercerita hal serious sket… Cerita tentang perasaan! Tapi… Apa yang aku cerita ni, Hanya dari pandangan aku ...

5S… MSQH…

5S… MSQH…

5S… MSQH…

Sangat bizi lately… Since beberapa minggu yang lepas, Terutamanya bila MSQH Accreditation Survey, Lagi 34 hari lagi. Banyak menda tak si...

08 Oktober, 2011

19399 ke?

19399 ke?

19399 ke?

Uih!… Banyak gak pageviews, Biar betik! Kalo dari blogger punya count, 19399… Tapi kalo dari blog counter, 10424 jer… (^...

Video I made...

Video I made...

Video I made...

I was working... On a video, For my fellow friends, Last couple of weeks, Saja sesuka, Nyambil membuat video, Untuk tempat keje, Aku...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog