24 Ogos, 2011

Wah! Bukan main lagi ko yer?

| No comment

Lama dah nak buat entry ni,

Baru sekarang ada kelapangan…

Saja nak tunjuk gambar,

Anak buah aku yang dah makin pandai,

Membuat aksi² kemodelan dia.

Makin terer beraksi depan kamera.

Wah! Wah! Wah!

Bukan main lagi ko yer?

Hahahaha…

 

205970_237444372953045_100000624526512_796522_1842715_n

206117_237444926286323_100000624526512_796525_4580662_n

 

Wah! Wah! Wah!…

Tengok la tu!

Bukan main lagi!…

Tak padan ngan umor…

Gaya bak super model bagai…

Hahaha…

Buat aku pecah perut jer!

(^o^)

 

215090_239449982752484_100000624526512_804030_218362_n 223719_237445716286244_100000624526512_796534_4882620_n 327441_249814588382690_100000624526512_840258_6407774_o 

Siap ko balik kampung nanti,

Akan ku geget² pipi mu itu!

Kikikiki…

 

p/s; Gambar disedut dari FB Kak Gee…

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog