26 Ogos, 2011

Mood sudah hilang…

Mood sudah hilang…

Mood sudah hilang…

  Makin hari… makin dekat, Hari Raya Aidilfitri… Esok adalah hari terakhir kerja, Sebelum bercuti dan pulang.. Ke kampung halaman....

24 Ogos, 2011

Wah! Bukan main lagi ko yer?

Wah! Bukan main lagi ko yer?

Wah! Bukan main lagi ko yer?

Lama dah nak buat entry ni, Baru sekarang ada kelapangan… Saja nak tunjuk gambar, Anak buah aku yang dah makin pandai, Membuat aksi²...

22 Ogos, 2011

Bila hati tak senang…

Bila hati tak senang…

Bila hati tak senang…

Salam… nak bermonolog lagik buat kali yang ntah keberapa… Korang nak baca atau tak, tak kisah la. Asalkan aku puas hati dengan ketidak seles...

08 Ogos, 2011

Rubik Oh Rubik!

Rubik Oh Rubik!

Rubik Oh Rubik!

Okay! I'm officially gave up! This rubik thingy, Is damn hard for me! No matter how hard I tried, I could never, Solved it.....

02 Ogos, 2011

Cooking time! :p

Cooking time! :p

Cooking time! :p

Ok! First entry, On Ramadhan.   I seldomly cook, So, don’t know why… I’m really into cooking today, Maybe I seen, The entry by...
Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog