16 Julai, 2011

Trololo yang tak bley blah!

| No comment

Hahahaha…

 

Tak bley blah betul,

2 video nih.

Mengekek-ngekek aku kat bilik,

Lepas tengok,

Saruman trolling…

Rombongan Gandalf ke Orthanc,

Kat Isengard.

Korang tengok la sendiri!

Hahahaha…

 

 

Yang bawah ni plak,

Adalah lagu,

Trolling Saruman yang kat atas tu,

Penyanyi nya pun,

Muka psycho lebih kurang…

Ada gak yang cakap,

Muka macam trolling face…

Hahaha… Gelak lagi aku!

Cheh!…

 

 

p/s : krem perut aku!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog