25 Julai, 2011

Paper cat, frog and dog

| No comment

Hahahaha…
Hari ni, aku kurang keje,

Aku carik keje.

Seronok tengok kawan aku,

Si Jacky Lan buat paper dog,

Yang dia tunjukkan dalam facebook dia,

Aku pun nak nerai gak…

Hasilnya…

Adalah seperti menda kat bawah ni…

Sangat seronok bila dah siap.

Menggeliatkan mata…

 

sebelumselepas   

Pas dah siap…

Silalah ambil video,

Dan postkan ke wall FB,

Ilusi yang bakal,

Menggeliatkan otak,

Orang yang tengok…

Tak caya?

Cuba tengok video nih!,

 

 

Betul tak cakap aku?

Hehehe…

Kalo korang nak gak,

Nanti aku bagik linknyer…

Sementara tu,

Korang pikir ler camne,

Ilusi ni terjadik! (^o^)

Slamat menggeliatkan kepala!

(^^p)

 

p/s : ala, kat youtube banyak weh!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog