28 Julai, 2011

Nyan cat

| No comment

nyan-cat-229003

 

Omaiii…

Kalo tengok video…

5 minit kat Youtube pun,

Dah terasa annoying,

(cukup la 2 minit je,

pastu tutup…)

Inikan pula video,

Yang berdurasi…

10 jam…

 

Sila klik video,

Di bawah ini,

Dan uji sendiri,

Kadar kekebalan,

Telinga,

Dan kesabaran korang!

(^o^)

 


 

Pelik aku,

Cemana derang boleh,

Haplot video bebesar cengginih!

Setahu aku,

Video kat Youtube,

Boleh di haplot,

Selama 15 minit je…

Inikan pulak 10 jam…

Hmmm…

 

Kalo korang terasa annoy,

Dengan video tu,

Apa tah lagi bebudak…

Cer korang layan,

Video bawah ni plak…

Tengok reaksi,

Bebudak comel tu,

Pasal kucing terbang ni,

Hahahaha…

 


 

Ha!…

Berapa lama,

Korang dapat tahan?

Ada sampai 5 minit?
Akakakaka…

 

p/s : Jangan cakap 2 minit, dengar lagu pun aku dah annoy!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog