29 Julai, 2011

Jap ada, jap tak de!

| No comment
 
Arggghhh...
Benci betol aku,
Sepanjang hari,
Time kat rumah la,
Internet ni,
Kadang kala ada.
Kadang kala tak ada,
Macam biskot,
Chipsmore plak,

Kang susah susah,
Aku potong je,
Lepas tu,
Pasang Unifi,
Habis citer!
Huhuhu...

Kalo nak ikutkan,
Memang dah lama,
Nak terminate je,
Sebab dah lama habis...
Kontrak.
Tapi disebabkan,
Malas nak daptar,
Line telefon baru,
Dan pikir kalau pindah,
Susah plak nanti...
Aku lupakan je hasrat,
Nak potong...
Akaun internet yang ni.

Arghhh...
Tensen aku!
Tenet kat tipun...
Lagik besss!

[via iPhone]
Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog