25 Julai, 2011

Aisy Nufael

| No comment

Aisy1

 

Lupa lak nak bagitaw,

Hari tu…

Aku jadik uncle lagik.

Kali ke-4.

Abang aku mendapat,

Seorang cahaya mata,

Yang ketiga,

Dan merupakan ahli terbaru,

Dalam keluarga kami…

 

Namanya…

Aisy Nufael…

Cara sebutannyer Ai-yish Nu-fa-eil,

Ha… Kena sebut bebetul!

(^^p)

 Aisy2 

Gambar yang aku ambil,

Adalah sehari selepas,

Aisy dilahirkan.

Aku tak dapat lagi,

Nak angkat dia,

Sebab fragile beno…

So small, yet so fragile…

Macam muka anak buah aku…

Yang kedua dulu…

Sangat somel!

Huhuhuhu…

 

Aisy3 

Ade ke patut, orang cakap,

Muka Aisy ni, macam muka aku!

Hahahaha…

Tang rambut ada la kot!

Kui kui kui kui…

 

Tak dapat nak tengok dia,

Time ni.

Asik tidur jer…

Nak bukak mata pun namaw!…

 

Apa pun,

Pak Ngah nak ucapkan,

Selamat datang ke dalam keluarga,

Semoga Aisy akan menjadi,

Seorang yang soleh,

Dan sentiasa dengar cakap,

Umi dengan ayah…

Selalu doakan kebahagian mereka,

Dan menjadi anak yang taat…

Amin!

 

(^_^)/

Tags : , , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog