07 Mei, 2011

Manis Hanisah yang manis

| No comment

Manis Hanisah…

Tu adalah nama bagi,

Ahli baru keluarga aku.

Tak sempat aku nak update,

Sebab malas…

Hahaha…

Baru sekarang aku nak tulis,

Padahal…

Manis Hanisah dah berusia sebulan lebih dah…

 

manis2 

Manis Hanisah binti Mazlinizam,

Anak kepada adik bawah aku.

Comel kan?

Tapi sayang sungguh…

Aku belum lagi dapat berjumpa dengan…

Manis Hanisah.

 

Manis Hanisah lahir kat…

Kampung adik ipar aku si Siti,

Kat Sungai Sumun…

Sampailah sekarang,

Dia ada kat sana!

Mungkin lepas Siti,

Habis pantang…

Dan balik KL,

Mungkin boleh jumpa…

Dengan Manis.

Huhuhuhu…

 

manis1 

Untuk Manis…

Pak Ngah ucapkan selamat datang,

Ke dalam keluarga ini…

Pak Ngah doakan Manis…

Akan jadi seorang yang berguna,

Satu hari nanti,

Dan menjadi seorang yang solehah,

Dan taat kepada mak dan ayah.

InsyaAllah…

 

(^_^)

 

manis3  

p/s : Somel nyer!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog