14 Mei, 2011

Aku pun suka keretapi!

| No comment

Kalo korang tengok,

Video kat bawah ni,

Korang buleh rasa…

Betapa sukanya rakyat…

Negara matahari terbit tu…

Suka dengan keretapi.

Sehinggakan…

Bila ada perkhidmatan keretapi baru,

Dilancarkan…

Ramai-ramai menyambut gembira…

Dengan perkhidmatan…

Keretapi tersebut…

 

Baru-baru ni,

Perkhidmatan keretapi peluru baru,

Dibuka di Kyusu…

Tengok saja gelagat mereka…

Sangat happy…

 

Perkhidmatan keretapi di Malaysia?

Tak mo komen!

 

 

via : Geekout

 

p/s : Lama dah tak naik ketapi… (T__T)

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog