30 Mac, 2011

Wohooo… Sudah tamat!

| No comment

Sukanya di hati ini!

Pedoman sudah habes.

Tak perlu lagi aku nak…

Bersengkang mata,

Menyiapkan presentation…

Semuanya sudah berlalu!

 

Lepas ni…

Aku sudah buleh concentrate

Dengan training…

After Effects!

Tak perlu lagi risau…

Tentang mana yang nak disiapkan…

Atau yang mana nak ikut.

Sekarang…

Dah tenang nak mengikuti,

Pelajaran…

 

(^_^)

 

Sukanya!

 

p/s : Nasib baik la tak banyak yang nak tukar! Sume okay jer!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog