11 Mac, 2011

Video 5 minit yang boleh buat korang menangis segera

| 1 Comment

Damn!

Aku tengok video ni,

Dan dalam masa yang singkat,

Mata aku meleleh dengan air mata.

Sedey!

 

This video is simple.

Lebih simple dari yang Malaysia punya (kot).

Tapi sebab video ni sangat² touching…

I got to share this video…

With you guys!

 

Ya ya!

Korang boleh cakap…

Video ni macam iklan Petronas.

Ataupun Petronas yang tiru video ni.

Aku pun tak taw.

Tapi apa yang penting,

Mesej dari video ni…

Dalam masa 5 minit…

Akan membuatkan korang…

Menangis!

 

Damn!

 

Sila tekan play untuk menontonnya!

 

 

p/s : Video ni pun ada kat Blog Serius. Hehe! Tapi entry lama! :D

Tags :

1 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog