08 Mac, 2011

Mini Gurl

| 2 Comments

Abby kiyut! 

Hihihi…

Baru hari ni berkesempatan,

Nak buat entry pasal…

Mini Gurl.

 

Kiyutkan?

Sebijik macam orangnya.

Tapi…

Ni bukan plushies aku.

Tapi kepunyaan Gurl.

 

Dia kata…

Plushies ni Mama dia yang beli.

Sebab bila Mama dia tengok plushies ni.

Mama dia teringat kat Gurl.

So, dia belikanlah untuk…

Gurl.

 

Memula aku ingat.

Plushies ni pakai topeng zorro.

Ghupenya dia pakai cermin mata.

Sumpah aku ingat topeng!

Sebab tebal dia lain macam.

Hahaha…

Siap pakai mantel lagik.

Kata Gurl, mantel tu,

Ada logo Superman.

Tapi yang aku nampak…

Polka dot je.

Mungkin blah belakang kot.

Hihihi…

 

Neway!

Plushies tu memang cumel.

Macam orangnya!

(^_-)v

 

p/s : Apsal plushies aku tak kiyut macam ni? Huhu!

Tags : ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog