18 Mac, 2011

Lambatnya...

| No comment
Sedang aku menulis,
Entry ni...
Aku sedang menunggu,
Video yang sedang...
Aku render ni siap.
Mah aih!
Lambat sungguh!
Menyeksakan jiwa dan raga aku.
 
 
Huhuhu...
Kena siapkan,
Sebelum 28hb ni.
Kalau boleh lebih awal,
Lagi bagus.
Ye la! Kalau dah...
Kena mengena dengan,
Presentation hospital,
Kena la buat preview dulu.
Nak nak kalau ada,
Perubahan itu ini...
Nak kena ubah lagi!
Kalo siap betul-betul,
28hb... bilanya nak buat,
Pembetulan...

Aduih!
Belum siap lagik.
Boleh sempat tengok...
Moulan Rouge lagik!
Dah suku aku tengok!
Pun tak siap-siap lagi...
Mata pun dah ngantok!

(-_- )~zzz

Esok je la aku tengok,
Video yang aku render nih.

Slamat malam semua!

[via iPhone]
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog