09 Mac, 2011

Havoc di pejabat

| No comment
Opisan... 
Haha...
Saje je nak post.
Gambar yang aku ambik.
Time tengah havoc.
Kat opis tadi.

Call dari user...
Yang bertalu-talu.
Dengan till in use lah,
Perchase in use lah...
Tapi yang paling banyak,
Ialah system param...
Nasib baik bebudak.
Dari KPJIT,
Ada datang untuk tengok,
Sistem yang tengah penuh,
Dengan error.

Sempat aku tangkap gambar.
Time derang tengah off guard.
Sambil bizi buat keje.
Berkerumun tengok...
Sistem yang tengah problem.

Apa-apa pun...
Terima kasih la pada derang.
Yang menolong mengurangkan.
Beban kiteorang.
Kat local IT ni.

(^_^)

[via iPhone]
Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog