06 Mac, 2011

Aktiviti pagi minggu…

| No comment

Fuh!

Dah lama tak beraktiviti,

Pada pagi Ahad.

So, pada pagi minggu ni.

Aku, Mak Ngah, Bard…

Leya, Adi, Lia dan Azam…

Semua bercadang nak berjoging.

Di Taman Tasik Titiwangsa.

So dah janji akan berjumpa,

Di GP pada jam 7 pagi.

 

Tapi…

Hampeh!

Yang ada, aku dengan Mak Ngah je.

Yang lain, bila call…

Semua tak berangkat.

Poyo jer!

Smalam berkobar-kobar.

Nak joging bagai.

Kata dah gemok la…

Kata dah tak fit la.

Tapi bila dah sampai masa.

Untuk pergi buat work-out.

Masing-masing dok peluk,

Bantal memasing.

 

Bila dah 7.30 pagi.

Bila dah tak der lagi yang lain datang.

Aku dengan Mak Ngah terus je gerak ke Tititwangsa.

Dapat la 3 round masa kat sana.

1 setengah berjoging,

1 setengah lagi berjalan.

Kire ok la tu!

Daripada tak der terus kan?

 

Tasik Titiwangsa Jogging lane 

Tapi, masa round yang kedua.

Liea datang…

Dia kata tertidur.

Jam tak berbunyi.

Hahahaha…

Tapi tak pe la.

Daripada tak datang langsung.

Macam yang lain.

 

Mak Ngah keletihan Aku ngah menunggu Liea Dah nak balik 

Puik!…

 

p/s : Esok kena joging lagi. Tapi untuk acara BMI opis pulak!

Tags :

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog