13 Mac, 2011

Adzra Bakes

| No comment

Salam…

 

Adzra bakes

 

Aku sebenarnya…

Tak berapa suka dengan…

Cup cakes.

Tapi bila aku tengok…

Hasil tulisan di Farah…

Kat blog dia…

Craving untuk makan,

Cup cakes macam membuak!

Sebab nampak macam sedap.

 

So sekarang ni,

Si Farah ada bukak blog baru…

Yang dinamakan…

Adzra Bakes

So, dia sekarang dah mula…

Membuka tempahan,

Untuk cup cakes nyer!

Dia buat sebagai part time,

Selepas waktu kerja.

 

Apa kata korang lawat,

Blog Adzra Bakes tu,

Untuk tengok cup cake,

Apa yang ditawarkan.

Untuk permulaan…

Memanglah belum banyak lagi.

Variety cup cakes.

Tapi insyaAllah…

Mungkin akan banyak lagi jenis,

Cup cakes yang Farah akan buat!

 

Cheers!

 

p/s : Aku pun nak tempah gak satu nanti!

Tags : ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog