11 Mac, 2011

33 tahun kemudian!

| No comment

25 + 8 candles 

Sadap!

Aku tetap 25 okay!

25 yang ke-8…

Ahaks!

(^o^)

 

Tepat jam 12.00 tengah malam tadi,

Masuklah sudah hari lahir aku!

Tak boleh nak berpatah balik dah.

Walaupun umur dah meningkat,

Hati tetap muda rumaja!

Belia gitu!

 

Masih banyak lagi yang perlu aku belajar.

Bukan takat ilmu…

Tetapi kehidupan.

Terlalu banyak yang masih belum…

Dapat aku capture,

Dan amati.

Sebab pembelajaran itu,

Adalah seumur hidup!

 

Aku masih belum boleh berpuas hati.

Perjalanan masih jauh.

Tetapi masa terlalu pendek…

 

Selamat harijadi Ijann!

Semoga semangat 25…

Akan kekal sampai bebila…

Hahahaha!

 

p/s : Post ni dah di set agak lama dulu. Cuma dipublish pada 11 Mac, 12.00 tengah malam!

Tags : , ,

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog