09 Februari, 2011

Nak tido la!

| 2 Comments

Adeh! Kalo nak tido tu, gi ajer la... Itu pun nak repot dalam blog. Yaperda!...

Tapi, tu kalau boleh tido. Masalahnya, semenjak dua tiga hari lepas, aku dapat tidur 2-3 jam je. Entah kenapa mata ni susah beno nak lelap. 2 hari lepas, langsung tak mo lelap. Bermacam cara dah aku usaha supaya dapat tidur; tengok movie paling bosan, baca novel, main dengan Froggy yang huduh... Tapi semuanya tak mendatangkan hasil.

Akhirnya, aku bangun dari katil tepat jam 6 pagi dan kemudian terus bersiap ke pejabat. Mata memang rabak habis. Tapi, sepanjang hari di pejabat, langsung tak de tanda-tanda fatigue. Segar bugar sampailah balik.

Hari ni pun sama. Tapi dapat gak la lelapkan mata sekejap lepas balik keje tadi. Kendian bangun semula sampai la sekarang. Sempat layan 2 movie lagi yang siap download smalam.

I need rest. I need to sleep. I need to close my eyes for a while...

Hmmm...

Tags : ,

2 ulasan:

Bluekkk!!!

Nota Penting

Sorry guys! If you're looking for an informative blog, this is not it. This is my turf, my place to say my shit. But thanks for coming anyway! (^__^)

Ijann

Blog ini telah saya tulis semenjak tahun 2007 lagi sehinggalah sekarang. Ada kalanya saya rajin menambah entri dalam blog ini, tapi bila kemalasan melanda, selalunya saya akan berhenti menulis berminggu-minggu lamanya. Kalau bila datang rajin pulak, sehari sehingga 2-3 entry saya but.

Saya tak terikat untuk menggunakan satu bahasa saja dalam blog ini. Kadang-kala saya gunakan Bahasa Malaysia yang rasmi. Kadang-kala jugak, saya gunakan bahasa pasar. Bahasa Inggeris pulak saya gunakan bila datang rajin nak speaking. Little known selain dari dua bahasa ini, sekali-sekala dalam Bahasa Jepun. Asalkan faham sudah!

Tweet Terkini



Instagram Terkini



Arkib Blog